P-SHINE japonská manikúra

10.04.2022 00:00

Prírodná technika úpravy nechtov, tzv. japonskou manikúrou nazývanou aj ako P-Shin.

Vynikajúci spôsob, ako si udržať nechty nielen krásne ale aj zdravé. Táto technika ošetrenia nechtov pochádza z ďalekého Japonska, kde bola gejšami využívaná už pred stáročiami. Je obľúbená predovšetkým pre prirodzený vzhľad a pozitívny vplyv na zdravý rast nechtov. Po aplikácii japonskej manikúry sa výsledok vzdialene podobá klasickej manikúre s použitím bezfarebného laku. Táto technika však využíva čisto prírodné produkty, ako sú včelí vosk, materia kašička, kremičitá hlinka alebo prášok z lastúr.  Je vhodná pre všetkých, ktorí chcú mať svoje nechty na pohľad dokonalé.

Máte štiepajúce sa, slabé a lámavé nechty? Japonská manikúra podporí ich prekrvenie, zdravý rast, pevnosť, dodá im potrebné minerály a vitamíny.

Japonská manikúra zabraňuje ďalšiemu mechanickému poškodzovaniu nechtov tým, že v nich udržiava dôležité látky – lipidy. Japonská manikúra obsahuje včelí vosk, materskú kašičku, minerály, kremík, zinok, glycerín, panthenol, parafín, lanolín, vitamíny A, E a H (biotín, patriaci do skupiny vitamínov B, je to vitamín krásy, pretože pomáha udržať zdravú pokožku, vlasy, nechty i sliznice) a provitamín B5. 
Takto zaleštené nechty sú chránené pred vonkajšími vplyvmi - vodou a saponátmi.

Japonská manikúra nie je vhodná na mäkké, ohryzené a veľmi tenké nechty. Taktiež nie je vhodné aplikovať ju hneď ako regeneračnú kúru po odstránení acrylových, alebo gélových nechtov, nakoľko nechty sú príliš tenké od prebrusovania. Postup stačí zopakovať po 4 týždňoch. Pokiaľ štiepenie a lámanie neustúpi, odporúča sa regeneračná kúra min. 3 sedenia v rozmedzí 2-3 týždňov. Doba trvania cca 45 min. Nechty by sa počas regenerácie nemali, kvôli zvýšeniu účinku lakovať.