SPARITUAL laky na nechty

10.03.2020 00:00

Vlastnosti ktoré robia laky SPARITUAL výnimočnými:

  • Sparitual farebný lak je určený pre prirodzené nechty a celá stavba lakov je vegánska.
  • Laky neobsahujú DBP (dibutyl ftaláty), formaldehyd, formaldehydovú živicu, gáfor a toluén, teda žiadne komponenty, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť kondíciu či zdravie nechtov alebo priľahlých tkanív. Deklarovaná absencia plastifikátorov a syntetických pigmentov celkom zmenila konštrukciu lakov pričom zostali zachované požiadavky na stálofarebnosť, pevnosť, trvanlivosť a pružnosť.
  • Fľaštičky lakov sú vyrábané v Taliansku z 50% recyklovaného skla. Tvar uzáveru ale aj celej fľaštičky lakov nie je náhodný. Ide o ideálne skĺbenie ergonómie a designu. Táto úloha bola zverená návrhárom známej značky Ferrari a prevedenie uzáveru získalo 1. miesto v súťaži o design.
  • Uzáver Plum Cap je chránený patentom. Je vrúbkovaný a potiahnutý tenkou vrstvou kaučuku, čo umožňuje ľahké otvorenie lakov a tiež spôsobuje, že laky sa pri aplikácii nešmýkajú v rukách.
  • Samotný aplikátor (štetec) SpaRitual je špeciálne navrhnutý pre presné nanášanie laku - kratší štetec ponúka viac kontroly a presnosti pri aplikácii. Ďalšou výnimočnosťou je čierna farba štetca. Laky majú často bezfarebné štetce, ktoré sú na podklade prirodzeného nechtu horšie rozoznateľné.